Rioleringstechniek

Ontstoppen

Riolering is in ons land iets heel vanzelfsprekends. Veel mensen vergeten dat ook hun riool zo nu en dan onderhoud nodig heeft om naar behoren te kunnen blijven werken. Er komen jaarlijks dan ook vele lekkages, leidingbreuken en verstoppingen voor, zowel in particuliere woningen als in bedrijfspanden. Pas als er iets mis mee is, beseffen we hoe afhankelijk we zijn van een goed functionerende riolering.

Oorzaken van een verstopt riool

Een verstopt riool kan vele oorzaken hebben. Het kan zijn dat er substanties zijn doorgespoeld die zich zijn gaan ophopen (frituurvet bijvoorbeeld), waardoor het water op een gegeven moment niet of nauwelijks meer weg kan. Maar het kan ook zijn dat leidingen door ouderdom of slecht onderhoud afbreken of scheuren. Met alle gevolgen van dien. 

Riool ontstoppen

Wanneer u te maken krijgt met een verstopte riolering, is het zaak dat dit zo spoedig mogelijk verholpen wordt. Sommige mensen proberen zelf het probleem te verhelpen met chemische ontstoppingsmiddelen of een ontstoppingsveer. Hiermee loopt u echter wel het risico dat u de leidingen beschadigd. Met name bij oude leidingen, die minder goed bestand zijn tegen agressieve ontstoppingsmiddelen, is het risico op lekkage erg groot. Wanneer u zelf probeert het probleem te verhelpen, bestaat de kans dat het alleen maar erger wordt. Het is dan ook raadzaam om in het geval van een verstopt riool altijd contact op te nemen met een erkend bedrijf.

Professioneel ontstoppingsbedrijf

Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van rioleringen en beschikken over moderne machines en apparatuur, waarmee wij snel en effectief uw rioleringsproblemen kunnen verhelpen. Dankzij onze expertise en ervaring kunnen wij het riool reinigen zodat alles weer werkt zoals het hoort. Wilt u meer weten over ons bedrijf of over onze diensten, neemt u dan gerust contact met ons op. 

Over The Plumbers

Neem contact op

Wij zijn een loodgieters installatie bedrijf gevestigd in Diemen. Onze werkzaamheden bestaan uit het adviseren, installeren en beheren van technische installaties. 

Onze service unit's zijn voorzien van moderne communicatiemiddelen en verzorgen snelle service; 24 uur per dag , 7 dagen in de week. 

Onze service calamiteitenservice is beschikbaar voor onze vaste opdrachtgevers. Na normale werktijden, in het weekend en op feestdagen t.b.v. calamiteiten. 

MEER OVER ONS >